TRANSPORT

Voor al uw transportwensen

Van Wonderen Transport B.V. heeft meerdere vrachtwagens, waardoor het verzorgen van verschillend transport mogelijk is.

Wij hebben ervaring met o.a.:

– Wegvervoer van 20 ft en 40 ft containers
– Transport van zeecontainers
– Transport van levensmiddelen
– Transport van dranken
– Transport van pallets
– ADR-transport

Voor 20ft containers beschikken wij zelf over verschillende kipchassis, hiermee kunnen wij containers kiepen. Door ervaring, samenwerking en contacten met collega vervoerders, terminals en rederijen zijn wij flexibel en divers om alle soorten en typen zeecontainers te vervoeren.

Van Wonderen Transport B.V. heeft binnen het wagenpark de mogelijkheid om pallets te vervoeren in speciaal ingerichte opleggers met automatisch laad- en lossystemen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het vervoer van gevaarlijke goederen, ADR transport, van alle klassen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk volgens nationaal en internationaal voorschrift. Onze chauffeurs zijn opgeleid voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Onze container auto’s zijn uitgerust met alle voorzieningen en veiligheidsmiddelen voor ADR transport.

Bij Van Wonderen Transport B.V. werken gemotiveerde en gekwalificeerde chauffeurs. Door het bieden van modern, goed onderhouden materieel en het aanbieden van scholing kunnen onze medewerkers ervoor zorgen dat uw lading op tijd en veilig op de door u gewenste locatie aankomt.