ONDERHOUD

Onderhoud in eigen huis

Bij Van Wonderen Transport B.V. beschikken we over de ruimte, kennis en kunde om het meeste onderhoud aan de auto’s zelf te kunnen doen. Voor het onderhoud is Dick van Wonderen het aanspreekpunt. Met zijn jarenlange ervaring en kennis sleutelt en repareert hij elke week aan de wagens. Een lampje vervangen, olie verversen, een band wisselen, kleine of grote reparaties, Dick regelt het.

Onze auto’s worden wekelijks gewassen. Op het terrein van Van Wonderen Transport B.V. is een wasplaats met speciale voorzieningen om de auto’s goed te kunnen wassen. Tevens is het terrein voorzien van tankvoorzieningen.

Het terrein van Van Wonderen Transport B.V. is beveiligd met alarminstallaties en omringd door een elektrisch beveiligd hekwerk. Alle voorzieningen en auto’s van Van Wonderen Transport B.V. bevinden zich op een elektrisch beveiligd en afgesloten terrein.

Ook kunt u bij ons terecht voor het vervoer van gevaarlijke goederen, ADR transport, van alle klassen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk volgens nationaal en internationaal voorschrift. Onze chauffeurs zijn opgeleid voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Onze container auto’s zijn uitgerust met alle voorzieningen en veiligheidsmiddelen voor ADR transport.